Simplify3D v 4.0 sluppet

Simplify3D versjon 4.0 er sluppet!

Dette er en gratis oppgradering som alle burde oppdatere til. Den nye versjonen gir en rekke nye funksjoner som:

Variable utskriftinnstillinger

En ny “Wizzard” gir deg muligheten til å tilpasse forskjellige nivåene på din modell. Du kan tilpasse print kvaliteten på de forskjellige områdene.

Forhåndsvisning av prosessene

Den interaktive forhåndsvisningen funksjonen er oppdatert for å vise mer informasjon om hvilken prosess som ble brukt for å lage de forskjellige delene av modellen. Det gjør det enklere å verifisere eksakt hvilke innstillinger som ble brukt i de forskjellige seksjonene i modellen.

Sømløs prosess overgang

når du endrer innstillingene for de forskjellige delene av modellen vil Simplify3D automatisk generere en sømløs overgang mellom de forskjellige innstillingene. Enten du endrer lag-høyde, fyllingsgrad, eller andre innstillinger sørger programmet for en jevn overgang mellom lagene.

Dra og slipp sortering

Om du skriver ut flere deler med foreskjellige prosess innstillinger kan du nå enkelt bytte om på prosessene ved å flytte de med musen.

Forbedre sekvensiell printing

Sekvensprinting av modeller i Simplify3D lar deg fullføre en del før den starter med neste del. Dette sparer tid da printer-hodet ikke behøver å flytte seg mellom delene for hver lag-høyde. Denne funksjonen støtter nå også utskrifter med flere prosesser.

 

Se mer informasjon om nyheter i versjon 4.0 her

 

 

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.