Simplify 3D

Alt i ett 3D utskrift programvare

Bestill her!

Simplify3D programvarepakke inneholder alt du trenger for å begynne å lage deler på den nye 3D-printeren. Importer digitale modeller, velger du forhåndskonfigurerte innstillinger, og generere G-kode på sekunder. Se en animert forhåndsvisning av dine print og start utskriften og du vet at du har optimalisert din modell for best mulig utskriftskvalitet!

Uovertruffen utskriftsfunksjoner
Spennende utskriftsmuligheter med revolusjonerende funksjoner:
• Intelligent støttestrukturer – Du styrer hvor støttestrukturer er plassert. Bruk museklikk for å legge til eller slette støtter i henhold til dine preferanser. Spar utskrift, materiale, og optimalisere delen med støtter som du bryter bort enkelt og rent. Et “must” for store komplekse utskrifter!

• Variable slice innstillinger – Bruke forskjellige slicing innstillinger i samme del, for eksempel en 40% infill base og en 15% infill toppen. Man kan også variere lag høyde, hastighet, temperatur, eller hvilken som helst annen innstilling å oppnå utrolig utskriftskvalitet. Denne funksjonen er også svært nyttig for testing og kalibrering – anvend en innstilling hver 10mm og deretter evaluere den siste delen for å bestemme din optimale utskrifts innstillinger. Dette er en fin måte å finjustere skriver funksjoner.
• Animert forhåndsvisning – Vis en hurtig virtuell animasjon av modellen som blir bygget.
Nøyaktige visninger lar deg se lag-på-lag eller linje for linje. Denne detaljert visningen av bygge Prosessen gjør det mulig å identifisere forbedringsområder før du begynner å skrive.

• Avansert flerdelt utskrift – Legg til modeller la programvaren arrangere delene
å maksimere utskrifts bord kapasiteten. Du kan også bruke forskjellige innstillinger for ulike modeller som er plassert på den samme bygge plattformen. For eksempel, hvis du skriver ut 3 deler på en gang, kan du velge innstillingene som vil optimalisere utskriftskvaliteten til hver del.Den spesielle flerdelt utskrifts modus
optimaliserer hvor ofte skriveren beveger seg mellom ulike deler for å forbedre utskriftskvaliteten og utskriftstiden. Simplify3D forenkler komplekse flerdelt utskrift.

• Fine outline, thick infill – Bruk denne innstillingen for å spare tid når du bruker veldig fine
ytre lag . Du kan skrive ut 3 veldig fine 0.1mm “outline” lag mens du skriver ut en tykk 0.3mm
“infill” laget. Det tar bare ett museklikk for å aktivere denne funksjonen, og det kan spare timer med utskrift tid likevel levere en del med fin kvalitet på utvendig detaljering.

• Full kontroll over startpunktet søm – Denne nye funksjonen som gjør en stor forskjell i
utskriftskvaliteten ved å kontrollere startpunktet stedet for hvert lag. Mange refererer til rester
av et startpunkt som en “zit” som er igjen på din del. Nå kan du velge mellom 3 alternativer som
kontrollere startpunktet plassering. 1) Kontroller startpunktene helt tilfeldig for å lage en fin
glatt eksteriør; 2) Optimaliser alle startpunkter for den raskeste utskriftshastigheten (og vanligvis minst
oser mellom lag); eller 3) Juster alle startpunktene til et bestemt sted – dette er en av våre nye favoritter! For eksempel, hvis man skal skrive ut 4 forskjellige deler, kun man velge et annen plassering av startpunktet for hver del og gjemme overgangene i et mindre synlig område av hver del.

Sømløs integrering
Best av alt, er Simplify3D programvare spesielt tilpasset for bruk med den nye 3D-printeren. Den inneholder allerede alle de forhånds konfigurerte innstillingene du trenger for å begynne å skrive raskt og enkelt. Ta utskrifts opplevelsen til neste nivå og komme i gang med Simplify3D programvare i dag!

For mer informasjon besøk: http://www.simplify3d.com/

Detaljert programvare informasjon finnes på: http://www.simplify3d.com/software/

Tekniske detaljer
• Produktet er en elektronisk ned lasting som blir sendt umiddelbart etter kjøpet.

• Programvaren er kryss-plattform og kan installeres på Windows, Mac OS X eller Linux-systemer.

• Systemkrav: Intel Pentium 4-prosessor eller høyere, 2 GB RAM eller mer. Windows XP
eller høyere, Mac OS X 10.6 eller nyere, Ubuntu Linux 12.10 eller høyere. OpenGL 2.0 stand system.mprove utskriftskvalitet og lagre